Dåliga sidor

Först blev jag ledsen, arg och förtvivlad när du aldrig svarade mig när jag lättat mitt hjärta och verkligen öppnat mig.
Men nu när det gått ett tag och jag verkligen tänkt igenom allt så var det lika bra.
Människor som tar fram sidor av mig som jag helst inte vill visa och sidor som jag hatar hos mig själv, är människor jag inte ska umgås med.
Enklare än så är det inte.
Så jag borde väl tacka dig för att du aldrig svara och för att vi inte har någon kontakt. Jag är en bättre människa utan dig och mina dåliga sidor finns fortf kvar men du är inte i min närhet och framkallar dom. Thank god for that


snart min!

Imorgon kommer förhoppningsvis min nya Mac, ÅH det ska bli så roligt. 
Det är en liten tidig julklapp till mig själv :) 
Det är en Macbook Pro med retinaskärm 15cm, pure love! 
haha, den är nog lite för avancerad för mig med tanke på att jag aldrig riktigt arbetat med en mac (bara på skolan när vi skulle redigera filmer) 
MEN jag har mycket tid på mig att lära mig allt ;) 
det skönaste kommer bli att jag kommer kunna koppla in den i min stora fina TV. 
Den datorn jag har nu var ju egentligen bara en temporär dator som jag köpte för en billig peng när min stationära dator kraschade, så den är ganska dålig. 
ingen bra prestanda och ljudkortet är pajjat, ljudkortet kan säkert fixas, MEN den är för dålig, man kan inte spela spel eller koppla in den i TV:n heller så det här får bli en skrotdator som man har en massa bilder på eller liknande.. 

PUSS! :*

Mitt rum i ditt hjärta

Jag minns mitt rum i ditt hjärta
En gång var det bara mitt eget
Hur jag minns mitt rum i ditt hjärta,
men medan tiden gick
blev rummet som jag fick
nån annans än mitt.