Trevligt

Sett att min statistik har stigit till skyarna de senaste dagarna :D
Inte för att jag förväntade mig så mycket läsare när jag inte uppdaterade ett skit :p haha
Just nu sitter jag och väntar på att få gå till tåget, jag ska alltid göra mig klar för snabbt, eller kliva upp för tidigt kanske det heter ;)
Får alltid vänta, men det är ju bättre än att alltid vara försenad, hade verkligen ångest igår.. Har ju sovit till typ 12-ish varje dag i två veckors tid, så idag ska man upp kl 06, pheeew. Imorgon ska jag upp 05 så det är väl bara svälja och ta emot ;)


Åker hemifrån imorgon, till mitt andra hem

En aningen förvirrande när jag kallar både hudik och Sthlm för "hemma"
MEN ja, imorgon åker jag hem till Sthlm efter nästan 2 veckor hemma, det har varit underbart! Först var det lite tråkigt när inga vänner hade tid för en! Men det löste sig :D
Delade känslor över att åka tillbaka till storstan igen, saknar jobbet (konstigt nog) men samtidigt så ser jag inte fram emot denna häktiska månad på Systembolaget. BLÄ!
Och jag saknar alla där nere också!
Men närheten, lägenheten och vännerna här uppe gör att man blir bekväm. Men vet att jag inte har något att hämta här så.


Åh underbara ungar!


Måste sluta med detta illa kvickt, helst nyss

Allså, vad är det med mig och småpojkar? Varför kan inte jag dras till äldre mognare män? varför har Gud straffat mig med att jag tycker att babyfaces är hett? HJÄLP


A thousend miles

 

Sjukaste bloggen

http://www.summerglamourmodell.se/